IMG_3204

Vandaag hebben wij eindelijk twee vriendjes voor Steve daarbij! 

Gisteren gingen wij naar de dierenwinkel in het dorp vlakbij ons maar daar hadden ze geen cavia’s te koop, alleen drie oudere maar die wilde de man niet verkopen omdat hij zei dat ze binnenkort zouden gaan overlijden. Hij vertelde wel over een hele grote dierenwinkel in Perugia. 

Vandaag zijn wij in Perugia geweest met mama en Giulia (onze oppas). Daar hadden wij bijna een cavia meegenomen die op vakantie was en verzorgd werd in de winkel, oops!

Steve is erg blij met zijn nieuwe vrienden. Dante ( zwart, wit ) en Coco ( bruin ) heten ze. 

IMG_3199

Äntligen har Steve fått två lekkamrater!

Igår var vi i en djuraffär i en by i närheten, där sålde dom inga marsvin. Mannen i affären hade bara 3 äldre marsvin som man fick titta på men han ville inte sälja dom, eftersom dom var för gamla. Han sa att dom kunde dö inom ett år. Han berättade att det fanns en stor djuraffär i Perugia.

Idag var vi i Perugia tillsammmans med mamma och Giulia ( våran barnvakt ). Vi hade nästan tagit med oss ett marsvin som affären tog hand om när husse och matte var på semester, oj så knasigt det kan bli!

Steve är jätteglad nu när han har två nya kompisar. Dom heter Dante ( han är svart och vit ) och Coco ( han är brun ).