IMG_3204

Hugo; Dit is mijn nieuwe look!

Ik ging naar de kapper in het dorp ernaast voor de tweede keer. Het is nu minder warm dan het was in de zomer maar nog steeds rond de 25 graden, dus korte haren is wel fijn. Ik dacht al een tijd, waarom niet en kleur doen net zoals mama, dat vindt ik leuk uitzien.

Toen wij binnenkwam was Gabriel in mijn klas net klaar, hij had zijn haren blond geverfd. Ik dacht zon kapsel wil ik ook. Het was een beetje wennen met het resultaat maar ik ben er wel heel erg blij met.

IMG_3199

Hugo; Det här är min nya style!

Jag var hos frisören i byn bredvid oss, det var redan andra gången som jag var där. Det är fortfarande varmt här, runt 25 grader mitt på dagen så därför ville jag klippa håret kort igen. Jag hade också funderat på att färga eller göra slingor i samma färg som mamma, det tycker jag ser bra ut. 

En kille i min klass Gabriel var precis klar hos frisören, han hade blonderat sitt hår, då fick jag ett infall och tänkte, sådär vil jag också se ut. 

Sagt och gjort, det blev snyggt.  Jag är nöjd fast det var lite ovant precis i början.