IMG_3204

Anna; Eindelijk, ik had er lang op gewacht, om mijn haren te mogen verven ( nou niet helemaal allen de uiteinden, dat vind ik mooier ). Ik ben er erg tevreden met het resultaat.

Ik had al op school aangekondigd dat er vandaag een verassing zou zijn met betrekking tot mijn kapsel, ze waren blij verrast.

De kapper ( daar was ik al een keer eerder geweest ) ligt in het dorp – ze zijn heel erg zorgvuldig – dus het duurde lang om mijn haren mooi te krijgen, minsten 3 keer wassen en dan nog lang drogen, gelukkig had ik mijn Suske en Wiske tijdschrift bij mij.

 

IMG_3199

Anna; Äntligen var det min tur att färga håret, jag hade längtat efter denna dag jätte länge. Jag färgade inte hela håret utan bara topparna, det tycker jag är finare. Jag är super nöjd met mitt guldhår.

Fast jag redan hade berättat i skolan att jag skulle förändra mitt hår blev dom glatt överraskade imorse.

Hårfrisörskan ( det var andra gången jag var där ) här i byn är väldigt noggrann. Det tog jätte lång tid att färga håret eftersom hon tvättade mitt hår inte minder än 3 gånger och så fönade hon håret länge också. Som tur var kunde jag fördriva lite av tiden med att läsa min Finn och Fiffi tidning.