IMG_3204

Nick: Vandaag was het feest op mijn school. Het was de dag van Sant Antonio, de dieren beschermer.  Mama had Coco en Dante ( mijn en Anna’s cavia ) meegenomen naar school. Er waren ook heel veel andere mama’s en papa’s. Anna was er en alle andere kinderen van de basis school. 

Anna: Het was gezellig met zoveel dieren. Honden, katten, hamsters, vissen, kippen en natuurlijk onze cavia’s. Wij hadden uitgebreid de tijd om te vertellen en kijken naar elkaars dieren , daarna hebben wij gezongen. De priester van het dorp was er, hij heeft alle dieren gezegend. 

Nick: Na het zingen was er lekkers om te eten en te drinken binnen. Ik wilde graag mijn tekening afmaken die ik vanochtend mee was begonnen. In de kamer ernaast hebben de andere kinderen toen gedanst.

 

IMG_3199

Nick: Idag var det fest i min skola. Vi firade Sant Antonio, han anses vara djurens beskyddare. Mamma hade tagit med sig Coco och Dante (det är min och Anna’s marsvin ) till skolan. De andra barnens mammor och pappor var också där och så Anna förstås och hela låg och mellanstadiet.

Anna: Det var jättemysigt med så många husdjur på ett och samma ställe. Det var hundar, katter, hamstrar, kycklingar, och såklart våra marsvin. Vi hade massor av tid att visa och berätta för varandra om våra djur. Sen var det tid att sjunga och lyssna till prästen i byn. Han välsignade alla djuren.

Nick: När vi hade sjungit klart gick vi in, där fick vi dricka och äta gott. Jag ville rita klart min teckning som jag hade börjat på i morse, i rummet bredvid dansade dom andra barnen.